Datum

28 augusti 2022
Expired!

Tid

16:00 - 17:00

Säsongspresentation Malmö Opera

SÄSONGSPRESENTATIONEN 2022

Häng med när operasångerska Emma Lyrén Fernandez och trombonisten Martin Hultkvist skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong. Tillsammans med pianisten Albert Van Pham ger de sig ut I Skåne för att presentera säsongen 2022/23 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken.

Emma, Martin och Albert tar med publiken på en teatralisk, musikaliskt och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp säsongen 2022/23. Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikal, balett och gamla favoriter såväl som nytt och experimentellt.

Mezzosopranen Emma Lyrén Fernandez är solist på Malmö Opera och har gjort roller i ett stort antal operor och även några musikaler; Jesus Christ Superstar, Tusen och en natt, Madame Butterfly, Hans och Greta, La Traviata och många fler. Martin Hultkvist är trombonist i Malmö Operaorkester. Han verkar även som sångare och har framträtt som solist bl a med Malmös och Helsingborgs Symfoniorkestrar i verk som Bernsteins Candide, Bachs Juloratorium, Mozarts Requiem och Händels Messias. Albert Van Pham är masterstudent vid Malmö Opera Academys repetitörsutbildning. Han har en duo för fyrhändigt piano tillsammans med Miyu Manabe och de har framträtt i Paris och Osaka. Albert anlitas även som kammarmusiker och ackompanjerar ofta sångare.

Föreställningens längd: ca 50 min